Energiebesparing

Installatieadvies

Hernieuwbare energie

Proces energie

Referenties Energie Effectief

Hieronder vindt u enkele projecten die succesvol afgerond zijn. Heeft u zelf ook een project, waarmee u hulp nodig heeft? Wij helpen u graag. Neem contact op.

EnergieEffectief advies aanvragen

Wilt u weten hoeveel energie u kunt besparen of welke bronnen u in kunt zetten? Energie Effectief heeft de kennis in huis om u deskundig te adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is!

Vraag advies aan

Energieneutraal maken gerenoveerde boerderij

Deze gerenoveerde boerderij mochten wij energieneutraal maken, BG is geheel voorzien van vloerverwarming en op de verdieping zijn de bestaande radiatoren herplaatst om het vorstvrij te houden. Voor de basisverwarming is een Heliotherm warmtepomp met vlakcollector geplaatst die tevens voorziet in de tapwater behoefte, voor de extra koude periode wordt de bestaande gasketel gebruikt Het elektriciteitsverbruik wordt volledig opgevangen door 75 zonnepanelen.

Vakantieverblijf

Dit logies en vakantieverblijf is geheel voorzien van vloerverwarming en een tapwatervoorziening die 10 douches tegelijk kan voorzien van tapwater. De warmtevoorziening en tapwatervoorziening worden volledig verzorgt door een Heliotherm warmtepomp met vlakcollector.
Wij hebben het gehele bouwproject begeleid en voorzien van de gehele technische installatie.

Vloerverwarming nieuwbouw bedrijfspand

Nieuwbouw bedrijfspand volledig voorzien van vloerverwarming die de basiswarmte verzorgt, de warmteregeling en de koeling wordt verzorgt door 5 warmtepompen. Kanaalunits en luchtzakken zorgen voor de luchtcirculatie en de luchtverversing die CO2 geregeld wordt middels een warmte terugwinsysteem.

Uitbreiding zonnepanelen bedrijfspand

Bedrijfspand voorzien van uitbreiding van zonnepanelen deze dekken na uitbreiding het volledige elektriciteitsverbruik van het bedrijf

Energiebesparing woning in aanbouw

Aanbouw van een woning installatiewerk verzorgt, voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen geplaatst.

Klimaatverbetering kantoorruimte

Kantoorruimte voorzien van ventilatie met CO2 gestuurde WtW unit, vanwege de geringe ruimte was dit een echte uitdaging. Deze kantoorruimte tevens voorzien van active koeling.

Vloerverwarming bestaande woning

Bestaande woning voorzien vloerverwarming, de warmtevoorziening en tapwatervoorziening wordt geheel verzorgt daar een Samsung luchtwarmtepomp.

Energieadvies voor bestaande boerderij

Energieadvies, Energie efficiëntie rapporten en scans uitgevoerd bij melkveehouders, varkenshouders, pluimveehouders, koel-vrieshuizen, transporteurs textielveredeling, productiebedrijven en vele andere bedrijven.